HTML

Dörzsi blogja

A világ, ahogy én látom..."Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit..."

Friss topikok

  • Kzella: Egyetértek az írásoddal (2011.08.27. 18:32) stolandrás
  • dörzsi: Majdnem elfelejtettem! Sikerült Budapest megtisztítása is! Gratulálok Pestiek! :D (2011.04.20. 17:35) Ezt is megértük!
  • dörzsi: Cica! Köszönöm szépen a névnapi köszöntést! A többi az meg adott dolog, sokféle szempontból lehet... (2011.04.20. 17:31) Itt tartunk…
  • Kzella: Miért ilyen nehéz itt kommentezni? Mindegy, csak olvasgattam. (2011.01.13. 21:03) Elmúlt az év…
  • Némber75: ...és elment??? (2010.05.25. 19:41) Szabadidő!

Linkblog

2010.05.19. 16:15 dörzsi

ficóka

Röfögnek a tótok, és fenyegetőznek! Csak nem kell félreállni, meghátrálni! Nem szabad gyengeséget, megalkuvást mutatni! Keményen ki kell állni a magyar érdekekért! Volt már többször lovagias Magyarország ezekkel a trógerekkel. Több ízben is. Emlékezzetek Bős - Nagymarosra! A nemzetközi politika akkor is nagy ívben sz.rt az egészre. Mint mindig, amikor Magyarokról van szó. Erről szól az egész huszadik századi Magyar sors. Nemrégiben történt, amikor aljas szemét módon bevezették a Magyarok sérelmére, elnyomására a szemét nyelvtörvényüket! Az unió alapelveivel teljesen ellenkezően! Ebben az esetben sem sikerült jogorvoslatot, vagy finomítást elérni. Persze mit is várhattunk volna a ballib bandától? Most pedig prüszkölnek. Nem fontos, csak a magunk dolgával kell foglalkoznunk, ez a lényeg. Bízom benne, hogy ebben a tekintetben sem kell majd csalatkoznunk! A fenyegetéseknek meg nem szabad bedőlni! Majd megúnja fico. Látnia kell, hogy nem beszari szarháziakkal szemben áll, és beszél. Hajrá Magyarok!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dorzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr572015756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása