HTML

Dörzsi blogja

A világ, ahogy én látom..."Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit..."

Friss topikok

  • Kzella: Egyetértek az írásoddal (2011.08.27. 18:32) stolandrás
  • dörzsi: Majdnem elfelejtettem! Sikerült Budapest megtisztítása is! Gratulálok Pestiek! :D (2011.04.20. 17:35) Ezt is megértük!
  • dörzsi: Cica! Köszönöm szépen a névnapi köszöntést! A többi az meg adott dolog, sokféle szempontból lehet... (2011.04.20. 17:31) Itt tartunk…
  • Kzella: Miért ilyen nehéz itt kommentezni? Mindegy, csak olvasgattam. (2011.01.13. 21:03) Elmúlt az év…
  • Némber75: ...és elment??? (2010.05.25. 19:41) Szabadidő!

Linkblog

2010.07.18. 17:32 dörzsi

Hírlap ajánló

Csak annyi, hogy mindenkinek a figyelmébe szeretném ajánlani a Kárpátia legújabb, júliusi számát! Nagyon érdekes, értékes írásokkal van tele, nagyon sok új ismeretet szerezhetnek azok is belőle, akiknek vannak valóság közeli ismeretei a Magyarság eredetével kapcsolatban. Merőben más megvilágítás alá kerülnek eddig ismert dolgok, és szépen rá kell jönnünk, hogy amiket eddig nekünk tanítottak saját történelmünkkel, származásunkkal kapcsolatban, az jelentős mértékben tévedéseken, hazugságokon alapultak. Sajnos eddigi tudásunk javát kidobhatjuk a szemétre! Mondhatnánk erre is, hogy jobb későn, mint soha! A nagyobb baj, nem is ez. Azzal van a nagyobb probléma, hogy az emberek többsége nem taálkozik a további életében az igazságokkal. Vagy azért, mert nincs szerencséje, nem kerül olyan közegbe, ahol erről szó esne, vagy mert sajnos nem is fogékony ezekre a dolgokra, mert számára minden csak anyagi valóság. Egyszerűbben gogalmazva két dolgot tesz egész életében: Eszik és piszkít.... Pedig valaki már régen említette, hogy "Nem csak kenyérrel él az ember!" Ismertem személyesen is ifjú koromban iskolatársat, aki mindent fagyiban számolt. Számára az jelentette az értéket. Gondolom felnőtt korára sem ásta bele magát a Magyar irodalom rejtelmeibe. Ezeket az embereket annyiszor vágja falhoz a politikai vezetés, ahányszor csak akarja! Ráadásul úgy, hogy észre sem veszi, hogy falhoz kenték, ötödszörre is. A Kárpátia segíthet mindenkinek, aki megadja magának erre az esélyt. Legyünk minél többen ilyenek!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dorzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr762159162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása