HTML

Dörzsi blogja

A világ, ahogy én látom..."Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit..."

Friss topikok

  • Kzella: Egyetértek az írásoddal (2011.08.27. 18:32) stolandrás
  • dörzsi: Majdnem elfelejtettem! Sikerült Budapest megtisztítása is! Gratulálok Pestiek! :D (2011.04.20. 17:35) Ezt is megértük!
  • dörzsi: Cica! Köszönöm szépen a névnapi köszöntést! A többi az meg adott dolog, sokféle szempontból lehet... (2011.04.20. 17:31) Itt tartunk…
  • Kzella: Miért ilyen nehéz itt kommentezni? Mindegy, csak olvasgattam. (2011.01.13. 21:03) Elmúlt az év…
  • Némber75: ...és elment??? (2010.05.25. 19:41) Szabadidő!

Linkblog

2010.05.20. 15:17 dörzsi

Ki a Magyar?

Sokszor felmerül a kérdés, ki a Magyar? Erre a legegyszerűbb a válasz. A magyarság ellenségei viszont úgy tesznek, mintha már a kérdés felvetése is nevetséges lenne, és igyekeznek azzá is tenni. Mindenki magyar, aki annak vallja magát, sorsközösséget vállal a magyarsággal, nem károsítja meg az országot, nem használja ki a magyar embereket! Tiszteli a magyar történelmet, irodalmat. Hajlandó áldozatot is hozni ezért a közösségért. Valamint különbnek, de legalábbis egyenlőnek tartja a magyart a világ bermely nációjával szemben. Gyermekeit magyar szellemiségben neveli. Nos ez az én definícióm. Lehet ugyan rajta vitatkozni, de nem nagyon érdemes. Aki ezen feltételeknek nem felel meg, akár csak egyben is, az nem magyar! Hiába beszéli ezt a szép nyelvet, ez nem jelent semmit. Ezért nem magyar ember gyurcsány, kóka, bajnai, lampert, lendvai, kovács, horn, mesterházi, farkasházi, bajor, szanyi, dávid, herényi, bokros, gálvölgyi, hernádi, verebes, hajós, demszky, pető, magyar b, kuncze, megyesy, betlen, baló, bolgár, tocsik, alföldi, padödö, vágó, bródy, havas, várszegi, csányi, bauer, mécs i, heller á, lengyel, horn g, gusztos,  göncz, gergényi, és a felsorolás itt elakad, de nem amiatt, mert nincs több gazember, magyarellenség, hanem a felsorolás nem lehet teljes, és ezért elnézést kell kérnem a többi szarházitól, akiket kihagytam belőle!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dorzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr32018212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása